Malzemeler:
2 adet kabak
2 adet havuç
2 adet orta boy patates
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tüm sebzeleri julienne doğradım. Sırasıyla kaynayan suyun içine attım. Önce patatesler sonra havuçlar ve en son kabaklar.. 10 dakika kadar haşladım. Fırını 200 derecede hazırladım. Fırın tepsisine pişirme kağıdını yaydım ve tüm yüzeyine zeytin yağı sürdüm. Sebzeleri soğuk su ile durulayıp, süzüp pişirme kağıdının üzerine dizdim. Deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber ekledim ve biraz zeytin yağı da üstlerine döktüm. 20 dakika sonra çıtır çıtır sebzelerim, belki bir bonfile belki bir tavuk budunun yanına çok yakışacaklar.. / Geraldinecooks
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder